начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Къща близнак в два отделни парцела

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Къща близнак в два отделни парцела

Мнениеот julyanvonemona » 09 Апр 2011, 20:02

Прав си bgarch, ама "Бай бабо да те не срещне мечка", защото одобряващите инстанции съм чувал, са станали много изобретателни в желанието си да не работят и да те замотаят. Току виж ти откажат и да речем обжалваш отказа за издаване разрешение за строеж пред н-ка на РДНСК и понеже онзи разполага с юристи вземат че обърнат внимание на разискваното тук, нали се досещаш какво става!? Така че практическия съвет който даваш има шансове да успее 80%, но за този който се натъкне на останалите 20% всеки един от тях е100% загуба на време и нерви.
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Re: Къща близнак в два отделни парцела

Мнениеот evgdim » 09 Апр 2011, 20:23

Благодаря за отговорите,мисля,че се убедих,че реконструкция е по-добрия вариант,а и има начини как да се постигне красив ефект. :D За всеки случай имам и скрит коз-съседската пристройка не е декларирана от построяването и преди 15 години и чувам,че данъчните са станали много зли . :mrgreen: Да се надяваме,че няма да ме принудят да го използвам!
Благодаря
evgdim
Младши потребител

Предишна

Назад към Строителство и регулация