начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Обратно писмо и договор за издръжка и гледане

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Обратно писмо и договор за издръжка и гледане

Мнениеот k1961a » 16 Авг 2013, 08:46

Здравейте!
Може ли някой от Вас да ми обясни, къде и как да търся обратното писмо на сключен договор за издръжка и гледане. Убеден съм че има такова. Моля помогнете.
k1961a
Нов потребител

Re: Обратно писмо и договор за издръжка и гледане

Мнениеот latinka » 19 Авг 2013, 18:47

в кутии за обувки в гардероба;
под дюшека;
в коша за пране;
под килима;

Извинявам се, не се сдържах :-)
сериозно - такова обратно писмо не подлежи на вписване в някой от публичните регистри, ерго, само човекът, който съхранява такова може да ви каже къде точно го държи.
каква симулация се опитвате да установите?
latinka
Младши потребител

Re: Обратно писмо и договор за издръжка и гледане

Мнениеот bird_of_paradise » 19 Авг 2013, 20:55

latinka написа:каква симулация се опитвате да установите?

Дарение, ама това от историята на човека- с брат си не могат да се разберат за два гаража "и още нещо"... а ябълката се явява договор, сключен от наследодателя, за социален патронаж от 2009 мисля( по спомен, неважно е).

Надали има обратно писмо ( това при роднини е трудно), но ако го има- не вярвам да е в два екземпляра. Въпреки това идеята с проверка на вещите е правилна.
"Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.”
bird_of_paradise
Активен потребител

Назад към Договор за издръжка и гледане