начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

обществен ред

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

обществен ред

Мнениеот vergi99 » 25 Юни 2011, 10:29

Моля да ми кажете какво е разрешеното работно време на строителна площадка. От Столичен инспекторат служителят ми казва, че няма правилник за това и затваря телефона, дори не се представя. От един месец точно срещу нас един строеж работи сутрин от преди 7 часа и вечер до 21.45 ч. Работят и в почивните дни и така нямаме никакво време да се наспим.
Благодаря предварително за отговор!
vergi99
Нов потребител

Re: обществен ред

Мнениеот TheOldMan » 25 Юни 2011, 12:17

Ама много спите Вие :)
А ако трябва да е сериозно... положението е доста сложно. Трябва да докажете превишени нива на шума. А това е много трудно, щото може в момента да изключат машината, ма на другия ден пак да я включат. Дори и да се докаже, ще се състави някакъв предупредителен протокол, дори може и някоя глоба да се наложи, но това няма да спре строежа. Просто се примирете, и се успокойте с това че щом строят от 7 до 22, ще свършат по-бързо отколкото ако работят от 9 до 17. Тоя строеж няма да се строи вечно...
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
TheOldMan
Активен потребител

Назад към Административно право