начало

Разумният подход е КС да отговори дали председател на върховен съд с изтекъл мандат може да бъде избран за изпълняващ функциите Разумният подход е КС да отговори дали председател на върховен съд с изтекъл мандат може да бъде избран за изпълняващ функциите

Кой може да разгледа жалбата ми?

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Кой може да разгледа жалбата ми?

Мнениеот dimitrov359 » 08 Апр 2014, 22:56

Здравейте,'

Имам въпрос. Подал съм жалба срещу общински служител. С изненада установих , че са изпратили жалбата ми точно той да я гледа и да отговори. Мисля, че това не е редно. Знае ли някой нормативен акт където е посочено кой разглежда жалбите на граждани?

Поздрави.
dimitrov359
Младши потребител

Re: Кой може да разгледа жалбата ми?

Мнениеот dimitrov359 » 12 Апр 2014, 20:28

Т.е няма ли нормативна забрана жалбите да се гледат от тези срещу чиито действия са подадени?
dimitrov359
Младши потребител

Мнениеот ivanov_p » 12 Апр 2014, 21:00

В какъв смисъл си подал жалба, той е лош човек или някое негово действие е неправилно?
ivanov_p
Активен потребител

Мнениеот dimitrov359 » 13 Апр 2014, 21:35

Имаме спор. Аз твърдя че трябва да извърши нещо той не, И затова обжалвам пред по-горестоящия му орган.
И той връща жалбата пак на тоя същия дето ми е отказал. Имаше някъде текст, който гласеше,, че не може лице срещу което се подава жалба то да я решава или нещо от сорта.
dimitrov359
Младши потребител

Мнениеот rts » 17 Апр 2014, 15:07

Жалбата може да не е върната на служителя за произнасяне, а за становище и обяснения. Изчакайте да видите как ще се произнесе органа, до който сте изпратили жалбата.
rts
Активен потребител

Назад към Административно право