начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

КАТ

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

КАТ

Мнениеот tanyakd » 04 Юли 2011, 13:00

Здравейте,
Обжалвам акт на КАТ пред Административен съд София-област издаден ми за превишена скорост, без да е налице никакво доказателство за това, извън т.нар. "колега-свидетел". В районния съд игнорираха всичко, което представих, защото бях без адвокат. А аз не съм юрист. Моля да ми препоръчате адвокат, който работи по такива казуси, защото не искам да допусна това да се повтори и пред Аминистративния съд? Сърдечно благодаря предварително!
tanyakd
Младши потребител

Назад към Административно право