начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Адвокат - кадастър

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Адвокат - кадастър

Мнениеот ciala » 15 Апр 2011, 10:25

Спешно ми е необходим адвокат, който разбира от кадастър за дело в Админ. съд. Препращаха ме от кантора в кантора, от познат на колега, но всички казват, че не са вещи в тази материя. Ако можете да ми помогнете, моля, пишете ми на лични. Пожелавам здраве на всички. :D
ciala
Младши потребител

Re: Адвокат - кадастър

Мнениеот kalina65 » 17 Апр 2011, 23:29

Обяснете проблема във форума, моля. Ще дадете възможност на колегите да Ви отговорят или да Ви насочат към свой колега.
kalina65
Нов потребител

Re: Адвокат - кадастър

Мнениеот kirile » 29 Юни 2011, 19:59

И аз имам един въпрос свързан с кадастъра - възможно ли е поземления имот да е с един адрес , а сградата в него с друг адрес ? Става въпрос само за разлика в номера.
kirile
Потребител

Назад към Административно право