- Дата и час: 23 Ное 2024, 13:40 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Търся специалист по немско гражданско право-или европейско.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Търся специалист по немско гражданско право-или европейско.
Моля ви, препоръчайте ми специалист по европейско или немско гражданско право. Става въпрос за бракоразводно дело, което се води в Германия. Брат ми е женен за германка, но е подала молба за развод и имаме нужда от адекватен съвет относно попечителство, издражка и т.н., а се оказва, че на практика не можем да се свържем с български юрист, който да ни консултира. Благодаря ви предварително!
- rositsa1986
- Нов потребител
В Нюрнберг, но скоро ще се прибира за известно време в България, така че може да се свърже и с български адвокати.
- rositsa1986
- Нов потребител
Нека брат Ви да се обърне към Anwaltskammer Nuernberg. Там да иска справочника на действащите към интересуващия го немски съд адвокати - избор може да се направи по много критерии, в т.ч. и адвокат говорещ български език (което значи българин) или по област на работа (европейско право, немско бракоразводно право и т.н.).
Нека брат Ви не храни големи надежди - ако не намери начин да си изтегли делото в България детето със сигурност ще бъде дадено на майката-германка (независимо от поведението й в брака), а брат Ви го очакват безброй искове за огромни издръжки не само за детето, но и за (бившата му немска) съпруга и то с години. За германките всичко е въпрос на много пари при развод, които те обикновено печелят от мъжете си, а когато мъжете им са чужденци е просто неописуемо.
Затова моя съвет е: ДЕЙСТВАЙТЕ БЪРЗО И ТО В ПОСОКА ДА СИ ИЗТЕГЛИТЕ ДЕЛАТА В БЪЛГАРИЯ. Иначе брат Ви не го очаква нищо добро. Наемете си и адвокат водещ международни разводи в България. Ще Ви е нужен.
Нека брат Ви не храни големи надежди - ако не намери начин да си изтегли делото в България детето със сигурност ще бъде дадено на майката-германка (независимо от поведението й в брака), а брат Ви го очакват безброй искове за огромни издръжки не само за детето, но и за (бившата му немска) съпруга и то с години. За германките всичко е въпрос на много пари при развод, които те обикновено печелят от мъжете си, а когато мъжете им са чужденци е просто неописуемо.
Затова моя съвет е: ДЕЙСТВАЙТЕ БЪРЗО И ТО В ПОСОКА ДА СИ ИЗТЕГЛИТЕ ДЕЛАТА В БЪЛГАРИЯ. Иначе брат Ви не го очаква нищо добро. Наемете си и адвокат водещ международни разводи в България. Ще Ви е нужен.
- gitch
- Нов потребител
Sdraveite,
ne sam saglasen s gornoto mnenie, neshtata ne stojat savsem taka... A i edno delo ne mozhe tolkova lesno da se istegli kam Balgarija )).
Neka da se predstavja. Imeto mi e Konstantin Ruskov i rabotja kato advokat sas sobstvena kantora v Leipzig i München. Prinzipno sam spezialisiran na grazhdansko i ikonomichesko pravo, a ne na semeino, no mozhe da Vi pomogna.
Ako imate zhelanie da se svarzhete s men, to mozhe da otvorite saita http://www.ruskov-law.eu. Tam shte namerite informazija sa men i mojata kantora, katkto i E-Mail, telefon i fax sa kontakt. Shte se radvam ako se obadite.
Mnogo uspehi
Konstantin Ruskov
ne sam saglasen s gornoto mnenie, neshtata ne stojat savsem taka... A i edno delo ne mozhe tolkova lesno da se istegli kam Balgarija )).
Neka da se predstavja. Imeto mi e Konstantin Ruskov i rabotja kato advokat sas sobstvena kantora v Leipzig i München. Prinzipno sam spezialisiran na grazhdansko i ikonomichesko pravo, a ne na semeino, no mozhe da Vi pomogna.
Ako imate zhelanie da se svarzhete s men, to mozhe da otvorite saita http://www.ruskov-law.eu. Tam shte namerite informazija sa men i mojata kantora, katkto i E-Mail, telefon i fax sa kontakt. Shte se radvam ako se obadite.
Mnogo uspehi
Konstantin Ruskov
- KonstantinRuskov
- Нов потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|