начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

търся адвокат който се занимава с Интернет право

търся адвокат който се занимава с Интернет право

Мнениеот aorgtfo » 19 Авг 2010, 11:45

Проблема е следния : Имам сметка (акаунт) във американска компания за игри . Тъй като имат някаква политика за затваряне на акаунти при определени условия на извършване на некоректни действия спрямо играта , дори и без обяснения ти затварят акаунта .Но тъй като не съм съгласен с техните действия , искам да обжалвам решението им (Все пак съм прекарал много време пред ПЦ-то и съм им плащал месечна такса за да играя тяхната игра ) . Говорих с познати американци и те ми казаха . че ако лицензиран адвокат прати писмо по факса на тия хубавци да ги сплаши с съдебно дело , обикновенно са отваряли отново акаунта , с идеята да не губят допълнителни средства по съдилищата (Според мен са сключили договор с ЕУ зоната и са подвласни на ЕУ законодателството)
Конкретния ми въпрос е има ли адвокати в този форум , който се занимават с Интернет право , Международно право или нещо от сорта (НЕ съм запознат в детайли със точното найменование) , който се занимават с отношенията на БГ граждани с международни компаний . Да уточня - Не желая да ги съдя , искам просто да им изпратим един Факс с който да ги "сплашим " . Доколкото съм запознат ако се стигне все пак до съд , Компанията се отказва в началото , защото не искат да разкриват фирмени тайни , който могат да бъдат разкрити чрез задаване на въпроси , конкретно към тях . Благодаря за вниманието :)
aorgtfo
Нов потребител

Re: търся адвокат който се занимава с Интернет право

Мнениеот gandalf_bg » 19 Авг 2010, 13:16

Мисля, че е време да зарежеш УОУ... :lol: :lol: :lol:
gandalf_bg
Младши потребител

Мнениеот voltron » 19 Авг 2010, 13:37

:arrow:
Последна промяна voltron на 19 Авг 2010, 14:06, променена общо 1 път
If you are good at something, never do it for free.
voltron
Потребител

Мнениеот aorgtfo » 19 Авг 2010, 13:40

Писмото и аз мога да го написа , проблема е че и аз не съм адвокат :)
Трябва ми адвокат с диплома , ако се наложи все пак да се стигне до 1ва истанция на съда , на english е discovering (поне така ми казаха от САЩ)
aorgtfo
Нов потребител

Назад към Право на ЕС