- Дата и час: 21 Ное 2024, 22:13 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
МОЛЯ помогнете,изисквания за ЗОО магазин ???
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
МОЛЯ помогнете,изисквания за ЗОО магазин ???
Здравейте искам да си отворя ЗОО магазин (няма да продавам животни) но не мога да открия нищо,взел съм едно помещение но няма тоалетна,а не намирам никаква информация.Благодаря предварително
- krafailov
- Нов потребител
Re: МОЛЯ помогнете,изисквания за ЗОО магазин ???
някой??? много ми е важно .. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
- krafailov
- Нов потребител
Ако това не е било зоомагазин ще видиш зор. Отиди в търговския отдел на общината и питай, а от собственика поискай разрешението за ползване и за какво е бил магазина по документи досега.
- ivanov_p
- Активен потребител
да ли може малко по подробно да ми разясните
- krafailov
- Нов потребител
Аз на лаф моабет мога и квадратурата на кръга да ти разясня, но ще ти свърши работа това, което ти кажат в търговския отдел на общината. Ще продаваш живи животни, някой отровни, ще продаваш храни, това не се разяснява по форумите, а се прави с много документи, проект и т.н.
- ivanov_p
- Активен потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|