начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

2 Категория труд

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

2 Категория труд

Мнениеот staton » 18 Юни 2015, 19:00

Привет,казуса е следния/или капана/,
През 1993г. бях изведен от вредно производство-2 категория труд,поради това че след 13г.и 4месеца работа по тогавашния кодекс на труда ръководството на завода е длъжно да те пренасочи на друга работа със 3 категория труд.Сега обаче къде да търся работа 2 категория труд че да станат 15 години,и аз със какво съм виновен,освен да се отровя и приключва този казус.Моля ако има изход предупредите ме,че като смятам още 7 години ще драскам форуми...
staton
Нов потребител

Назад към Трудово право