начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Доверие в съда,как...

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Доверие в съда,как...

Мнениеот fani999 » 02 Фев 2015, 21:34

Здравейте,през 2013. заведох дело във Софийски районен съд срещу бивш работодател(СИЛВЕР СТАР ЛОГИСТИК) СЪС СОБСТВЕНИК ВАСИЛ ГЕОРГИЕВ ДИМЧЕВ,със седалище в гр.Самоков,за неплатено трудово възнаграждение.Преди да заведа самото дело в Софийски районен съд,подадох жалба във ИТ,откъдето бяха много точни и адекватни,доказаха че в действителност парите за труда ми не са ми изплатени.Предоставих и ЧМР-та за доказване на километрите които реално съм изминал.Хванах адвокат и заведох дело,чаках повече от година за приемлив резултат но уви.Работодателят ми обжалва всяко мое действие,разбирам,адвокатът ми не е успял и да запорира камиона за да не може да го продаде...И преди дни най накрая получих отговор от адвоката си че всичко е против мен,че делото вече е прехвърлено във Самоков,и то точно на негова почва.Ами кажете ми как да имам вяра на съда,след като е подкупен,а сега още повече е плюс за него в неговия си град.Аз обикновения работник който съм оставил семейство в България заради насъщния,сега ако загубя делото ще трябва пак да плащам и неговите разходи,макар че аз съм прав.Как кажете ми.Сега в скоро време може би ще е първото ни явяване в съда,т.е. ще се яви адвокатът ми понеже пак ме няма,и поради тази причина не знам как адвокатът ми е процедирал досега.Моля дайте ми съвет,отчаян съм.ЮДЖЕЛ,0897691105.
fani999
Нов потребител

Назад към Трудово право