начало

ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право

Заключване

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Заключване

Мнениеот jkm1221 » 10 Юли 2014, 14:39

По повод заключване на предишната ми тема, защото на някой не му изнася, както всичко в държавата ни се потулва, искам да поясня на vaskovasko, че хонорара адвокатът си го е взел много преди да напише ИМ , а сега следва да го върне , което е видно от форума, който чета.
jkm1221
Нов потребител

Re: Заключване

Мнениеот vaskovasko » 10 Юли 2014, 14:57

Не ме разбрахте. Идеята ми беше за в бъдеще да им плащате след като си свършат работата. Не всички адвокати се навиват, но напоследък станаха много и със сигурност ще намерите такива.

ПП: Теми не заключвам, аз съм прост потребител.
vaskovasko
Потребител

Мнениеот jkm1221 » 10 Юли 2014, 17:42

Щеше да е хубаво, ако и адвокатите вземаха хонорара си след свършената работа като брокерите, въпреки че и те се изхитриха да вземат комисиона на преедварителен договор, а не след изповядване на сделката. На пръсти се броят адвокатите, които вземат хонорара си на две части. Надявам се, да не ми се налага повече да ползвам услугите на адвокат. :)
jkm1221
Нов потребител

Мнениеот neutralen » 10 Юли 2014, 19:34

:D Ако продължаваш да пишеш тук във форума против адвокатите, няма да можеш да ползваш адвокатска помощ даже и да ти се наложи :D Шегувам се, като теб :D
neutralen
Активен потребител

Назад към Трудово право