начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

търся добър адвокат по трудово-правни дела

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

търся добър адвокат по трудово-правни дела

Мнениеот ani011 » 18 Юли 2009, 11:28

Моля да ми препоръчате такъв. Благодаря!
ani011
Младши потребител

Re: търся добър адвокат по трудово-правни дела

Мнениеот boybey » 18 Юли 2009, 22:24

И аз търся.
На етап съм спечелено дело срещу дисциплинарно уволнение на първа инстанция.
Работодател ми е ПУДООС - МОСВ - за всички, които знаят подлите подходи и капацитета на посочения ответник.
До тук смятам че съм се справил, остават последващи искове за клевета, по чл. 45 от ззд /цитирам по памет/, докато ги закопая.
Виж в Гугъла -
» Евдокия Манева: Тепърва ще сърбаме попарата на Джевдет Чакъров ... - там съм.
ИМА ГОЛЕМИ БОНУСИ!~!!!!
boybey
Младши потребител

Мнениеот monteskio » 19 Юли 2009, 19:52

ani011 написа:Моля да ми препоръчате такъв. Благодаря!

Здравейте,

Ако посочите от кой град сте, може да Ви насочим към колег, който практикува в тази област.

УСПЕХ !
"Divide еt impera" !
monteskio
Активен потребител

Мнениеот boybey » 19 Юли 2009, 23:29

От София съм.

ani011,
обади се на лични
boybey
Младши потребител

Мнениеот ani011 » 22 Юли 2009, 18:34

ani011,
обади се на лични[/quote]

Нещо не се справям с личните съобщения. Давам Ви e-mail: ani011@abv.bg
ani011
Младши потребител

Мнениеот begum » 26 Окт 2009, 22:58

Светозар Арнаудов
begum
Младши потребител

Мнениеот boybey » 16 Ное 2009, 11:50

Зает е, няма възможност.
boybey
Младши потребител

Мнениеот vanila_ce » 16 Ное 2009, 12:02

Пишете ми на лични ще ви насоча.А деиствително Арнаудов е винаги много зает.......
vanila_ce
Потребител

Мнениеот boybey » 17 Ное 2009, 18:05

vanila_ce,
писах.
boybey
Младши потребител

Мнениеот vanila_ce » 17 Ное 2009, 18:37

Трябва и да разрешите получаването на лични съобщения иначе не мога да ви пиша.Пак от юзер панела
vanila_ce
Потребител

Мнениеот boybey » 18 Ное 2009, 10:16

Извинете.
Мисля че се справих.
boybey
Младши потребител

Мнениеот boybey » 20 Ное 2009, 10:17

:(
boybey
Младши потребител

Мнениеот atanas119 » 23 Яну 2010, 22:55

От личен опит мога да гарантирам за 1 адвокат!
Елка Делчев
http://www.akdelcheva.com

e-mail: e.delcheva@akdelcheva.com
atanas119
Нов потребител

Мнениеот mitaka157 » 02 Фев 2010, 11:16

наистина ли е добра?има ли опит в трудовите дела .Може ли малко повече за нея от Вашия опит.благодаря предварително.
mitaka157
Нов потребител

Мнениеот mitaka157 » 02 Фев 2010, 11:18

А какво е мнението ви за адвокат Светозар Арнаудов.Смятам да се обърна към него във връзка с прекратено служебно право отношение-на държавен служител .Делото е на последна инстанция пред ВАС.Наистина ще съм Ви задължен.
Последна промяна mitaka157 на 03 Фев 2010, 14:07, променена общо 2 пъти
mitaka157
Нов потребител

Мнениеот inspectora » 02 Фев 2010, 22:45

Не я знам колко е добра, обаче не съм сигурен, че е завършила юридически факултет /както пише в сайта и/ ...

Явно е започнала да учи в ЮФ, а е завършила правно-историческия ... /щото от 1999г., според сайта на ЮЗУ нямат ЮФ там ... а тя е завършила 2001г./

... не че има значение как се нарича факултета де ... /просто съм си малко педант/
inspectora
Активен потребител

Мнениеот boybey » 10 Фев 2010, 11:13

До mitaka157,
свързах се с човек от екипа му, направихме среща, после изпратих по факса материалите по делото, и след като никой не ме потърси 10 дена, се обадих за
резултата. Отказаха ми правна помощ поради прекомерна заетост.
boybey
Младши потребител

Мнениеот btodorova » 22 Сеп 2011, 23:20

Здравейте. Относно адвокат Светозар Арнаудов и аз да си изкажа мнението. Виждам последно сте писали доста отдавна, но на мен от 2010г. ме представлява вече по две дела и съм направо очарована. Относно заетостта му - да, така е, доста е зает и не се наема с каквито и да е дела. Лично мисля, че по-тягостните дела го привличат като магнит, защото е на ясно колко знае, колко може и достойнството му за сега е не само покрито ми и препокрито. Също така и колегите му от варненската кантора са номер едно. Не работи с малоумни и некадърни адвокати, а такива "бол" на където и да погледнете.
Едното ми дело(първото) е доста тягостно и на местно ниво и с най-силния адвокат да съм на дали ще спечеля, ако не подкупя съдията, но все пак аз водя дело а не съм на бит пазар в сряда или събота и не наддавам за 1 кг. краставици, а се боря за много лични и сериозни неща. А по другото дело - до няколко седмици ще излезе решение, стига само съдията по делото да е безпристрастен, но и да не е, до като има по-високи инстанции ние ще сме там.
Напорист, спокоен, разбран и любезен. Не ми е давал напразни надежди и не ми е обещавал нереални неща. 1 към 1 нещата, за да зная реално какво ще стане по делото. Не са парите на първо четене за него, както е на много места, а на който не му се е налагало да си дири адвокат, той не знае "ТЕ" какви "лапачи" има. Но пак казвам - той не е от Тях.
С две ръце съм за него.
btodorova
Нов потребител

Мнениеот direktor » 26 Сеп 2011, 10:03

След като ще си хвалим адвокатите, да направя реклама и аз на своя. Още повече, че дълго време търсих специалист и от опит разбрах, който плаща зле/за адвокат, де/ плаща два пъти. Затова реших като американците да си търся най-добрия. А най-добрите трябва да са в Университета. Влязох в сайта на Юридическия факултет на Пловдивския университет и се свързах с доктора по трудово право Теодора Филипова. Страх лозе пази, затова поисках да узная колко такива като мене е осъдила. С първите изброени от нея корпоративни работодатели бях наясно, че подобен юрист по-добре да е от твоята страна. Не сбърках в избора си. От грешките на юрисконсулта ми пред първа и втора инстанция д-р Филипова направи прецедент и ВКС обърна решението в моя полза...
direktor
Нов потребител

Мнениеот svettoslav » 26 Сеп 2011, 17:41

btodorova написа:Здравейте. Относно адвокат Светозар Арнаудов и аз да си изкажа мнението. Виждам последно сте писали доста отдавна, но на мен от 2010г. ме представлява вече по две дела и съм направо очарована. Относно заетостта му - да, така е, доста е зает и не се наема с каквито и да е дела. Лично мисля, че по-тягостните дела го привличат като магнит, защото е на ясно колко знае, колко може и достойнството му за сега е не само покрито ми и препокрито. Също така и колегите му от варненската кантора са номер едно. Не работи с малоумни и некадърни адвокати, а такива "бол" на където и да погледнете.
Едното ми дело(първото) е доста тягостно и на местно ниво и с най-силния адвокат да съм на дали ще спечеля, ако не подкупя съдията, но все пак аз водя дело а не съм на бит пазар в сряда или събота и не наддавам за 1 кг. краставици, а се боря за много лични и сериозни неща. А по другото дело - до няколко седмици ще излезе решение, стига само съдията по делото да е безпристрастен, но и да не е, до като има по-високи инстанции ние ще сме там.
Напорист, спокоен, разбран и любезен. Не ми е давал напразни надежди и не ми е обещавал нереални неща. 1 към 1 нещата, за да зная реално какво ще стане по делото. Не са парите на първо четене за него, както е на много места, а на който не му се е налагало да си дири адвокат, той не знае "ТЕ" какви "лапачи" има. Но пак казвам - той не е от Тях.
С две ръце съм за него.

Стига с тия подкупи на съдията и тем подобни.Много филми гледаме ми се струва.А това с подкупите в последно време по-скоро там се наблюдава.

П.П.Който и да е адвоката,щом делото е "неспечеляемо" и цялата адвокатска колегия да се яви,резултата е един и същ.Иначе твърдението за прекомерна заетост понякога е добър начин да се отклони клиента,чието дело е "кауза пердута".Няма такива работи-прекомерна заетост"-има други адвокати от кантората,които да се заемат..

"
btodorova написа:Също така и колегите му от варненската кантора са номер едно.

Сега остана да кажете кои са №2 и №3 и т.н.
Това е несериозно.
А и правосъдието е такова нещо,че докато кажеш,че някой е №1, №2 и т.н,още по следващото дело си е намерил майстора.Пази Боже да е взел да се мисли за №1, и да подхожда по делата,влагайки и малко от това,формирало се у него или у другиго абсурдно нещо като "№1".Или да чете за себе си подобни небивалици,които почти всякога само вредят,а от това страдат клиентите,за които уж се стремим...

Вярно, че има пълни идиоти,но пък №1,№2...смешничко е дори.Може да се каже,че даден адвокат е сред най-утвърдените в дадена област(а доколкото ми е известно,въпросният е спец по "всичкология",което е малко смущаващо,според някои колеги) ,нещо подобно,ама такива гръмки определения главно по жълтата преса се срещат.Аз лично не чета такава.
svettoslav
Активен потребител

Следваща

Назад към Трудово право