начало

Прокурорската колегия отново отказа да върне Александър Мумджиев като следовател Прокурорската колегия отново отказа да върне Александър Мумджиев като следовател

СУМИРАНО РАБОТНО ВРЕМЕ

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

СУМИРАНО РАБОТНО ВРЕМЕ

Мнениеот drill » 25 Ное 2013, 14:10

Здравейте, може ли да ми кажете, при сумирано работно време, може ли работодателя ми да ме включва в график в събота и неделя, при положение, че цялата седмица преди това съм била на работа. Т.Е. понякога се получава, че от извънреден труд през седмицата и съботно-неделни дежурства натрупвам 3 и половина работни дни допълнително в рамките само на седмица.
Благодаря Ви.
drill
Младши потребител

Re: СУМИРАНО РАБОТНО ВРЕМЕ

Мнениеот rts » 26 Ное 2013, 19:18

При сумирано изчисляване на работното време е необходимо да има поне 24 часа почивка между работните седмици, а работният ден да е не повече от 12 часа.
rts
Активен потребител

Назад към Трудово право