- Дата и час: 27 Ное 2024, 08:40 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ПРАВО НА ПЛАТЕН ОТПУСК ПО ВТОРИ ТРУДОВ ДОГОВОР
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
ПРАВО НА ПЛАТЕН ОТПУСК ПО ВТОРИ ТРУДОВ ДОГОВОР
КАКЪВ ЩЕ Е РАЗМЕРА НА ПЛАТЕНИЯТ ОТПУСК НА ЛИЦЕ РАБОТЕЩО ПО ВТОРИ ТРУДОВ ДОГОВОР ,КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД,ЧЕ РАБОТИ НА НЕПЪЛНА РАБОТНА СЕДМИЦА С ПЪЛНИ РАБОТНИ ДНИ.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
- vesvan
- Младши потребител
Re: ПРАВО НА ПЛАТЕН ОТПУСК ПО ВТОРИ ТРУДОВ ДОГОВОР
НАРЕДБА за работното време, почивките и отпуските
"Работникът и служителят, който работи през част от законоустановеното работно време (непълно работно време), има право на платен годишен отпуск пропорционално на времето, което му се признава за трудов стаж."
"Работникът и служителят, който работи през част от законоустановеното работно време (непълно работно време), има право на платен годишен отпуск пропорционално на времето, което му се признава за трудов стаж."
- s_ogled_na_gornoto
- Младши потребител
А ИМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ ФАКТА,ЧЕ ЛИЦЕТО Е ЗДРАВЕН РАБОТНИК?
- vesvan
- Младши потребител
би имало значение при наличие на колективен трудов договор, който да урежда подобни случаи,
иначе конкретни законови текстове относно здравните работници на мен не са ми известни - може би някой от другите колеги да е по - запознат.
иначе конкретни законови текстове относно здравните работници на мен не са ми известни - може би някой от другите колеги да е по - запознат.
- s_ogled_na_gornoto
- Младши потребител
Re: ИНФОРМАЦИЯ ПО ВТОРИ ТРУДОВ ДОГОВОР
Как мога да разбера дали съм осигурявана по втория трудов договор? Предпочитам ако има възможност - по Интернет.
- ангелчева мм
Re: ИНФОРМАЦИЯ ПО ВТОРИ ТРУДОВ ДОГОВОР
искай писмена информация от НОИ /тоест съответното РУСО/ ,напиши им писмо и го прати ,по интернет за сега не можеш да получиш такава
- донна2
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|