Моля посъветвайте ме къде да потърся документите за трудовия стаж на починалия ми бивш съпруг за да може детето ми да получава наследствена пенсия. Предприятието, в което той работи от 1979 до 1992 бе праименувано няколко пъти и продавано, фирмата вече не съществува. Централата беше в София, а работното място-във Варна.В кой архив да търся документите? Въобще къде да търся????
Отчаяно ми е ....
- Дата и час: 23 Ное 2024, 16:51 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Инфо за трудов стаж в закрита фирма???
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Инфо за трудов стаж в закрита фирма???
вижте към съответната община /Варна /дали се пази нещо трябва да има архив , може да ми изпратите името на фирмата и други данни ако имате/данъчен номер,БУЛСТАТ/ ,ще проверя в АПИС Регистър + за правоприемник , до 19.02 .03 .ще ви отговоря утре съм заета и не зная дали ще стане
donna@lex.bg -когато се регистрирам влизам като донна там пощата е активена
donna@lex.bg -когато се регистрирам влизам като донна там пощата е активена
- donna2
- Потребител
аз ти отговорих не го ли получи ето ти отново ако не си получила писмото
през 1990Г.Софийски градски съд е ригистрилал държавна фирма интерхотели ,седалище -София районвъзраждане ул "Сф.София"№2,през 1972г. Интерхотели е преобразувана на" ИНТЕРТРЕВЪЛСЕРВИЗ" със същото седалище и адрес в София,фирмата към настоящият момент съществува -адреса е адрес пк.1000 София ,Община Столична ,ул."СВ.София,"№2,дан.№ 1222027957,БУЛСТАТ 831642078
В БАЗАТА ДАННИ ИМА ДАДЕН И ТЕЛЕФОН В София 02/9811345,представлява се от изпълнителния директор Недялка Стоева Сандалско-Генкова
дружеството е регистрирано и в централен депозитар
напишете им едно писмо и искайте от тях информация предполагам че пазят архива
през 1990Г.Софийски градски съд е ригистрилал държавна фирма интерхотели ,седалище -София районвъзраждане ул "Сф.София"№2,през 1972г. Интерхотели е преобразувана на" ИНТЕРТРЕВЪЛСЕРВИЗ" със същото седалище и адрес в София,фирмата към настоящият момент съществува -адреса е адрес пк.1000 София ,Община Столична ,ул."СВ.София,"№2,дан.№ 1222027957,БУЛСТАТ 831642078
В БАЗАТА ДАННИ ИМА ДАДЕН И ТЕЛЕФОН В София 02/9811345,представлява се от изпълнителния директор Недялка Стоева Сандалско-Генкова
дружеството е регистрирано и в централен депозитар
напишете им едно писмо и искайте от тях информация предполагам че пазят архива
- donna
- Старши потребител
Току що го прочетох, благодаря! Страхотна си!!! :))))
- Симона
имам грешка фирмата е преобразувана през 1992г. а не както съм написала 1972 г. съжелявам много бързах и сбърках
- donna2
- Потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|