- Дата и час: 21 Ное 2024, 19:36 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Въпросник задочници ТП
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Въпросник задочници ТП
Моля колегите студенти за един актуален въпросник по търговско право за задочници.
- Ivailo5rov
- Активен потребител
Re: Въпросник задочници ТП
Ако става въпрос за СУ - http://www.law.uni-sofia.bg/Kat/gp/tp/default.aspx
Няма различни въпросници за редовни и задочни студенти! Поне не в СУ де, за другите ВУЗове не знам как е.
Няма различни въпросници за редовни и задочни студенти! Поне не в СУ де, за другите ВУЗове не знам как е.
-
bridget - Младши потребител
Много благодаря, точно това ми трябваше.
- Ivailo5rov
- Активен потребител
Моля за още една услуга. Трябват ми лекции или някакви материали по следните въпроси:
62. и 63. от въпросника на СУ по търговско право. -Касаят европейското търговсдко право, източници и синхронизация на нашето право с европейското и европейските дружества.
Опитах се да ги пастна, но излязоха с някакви йероглифи, затова ги предавам импровизирано. Ако някой има нвещо, моля да ми се изпрати като прикачен файл на скайп-адрес Zenkulov или на и-мейл zenkulov@gmail.com
62. и 63. от въпросника на СУ по търговско право. -Касаят европейското търговсдко право, източници и синхронизация на нашето право с европейското и европейските дружества.
Опитах се да ги пастна, но излязоха с някакви йероглифи, затова ги предавам импровизирано. Ако някой има нвещо, моля да ми се изпрати като прикачен файл на скайп-адрес Zenkulov или на и-мейл zenkulov@gmail.com
- Ivailo5rov
- Активен потребител
Много сте любезни. Благодаря! Дано да свърши работа.
- Ivailo5rov
- Активен потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|